x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atac pe ruta feroviară Budapesta-Timișoara. Șeful de tren a fost înjunghiat de un pasager

Atac pe ruta feroviară Budapesta-Timișoara. Șeful de tren a fost înjunghiat de un pasager

de Redacția Jurnalul    |    11 Apr 2023   •   18:45
Atac pe ruta feroviară Budapesta-Timișoara. Șeful de tren a fost înjunghiat de un pasager
Sursa foto: Victor Stroe

Un șef de tren a fost înjunghiat de un călător în stația Curtici din Arad. Trenul aparține CFR Călători și se deplasa pe ruta Budapesta-Timișoara.

"În jurul orei 18,00, în stația Curtici, un pasager a vrut să coboare din tren după închiderea automată a ușilor, încercând să spargă geamurile cu un stingător. Un gest inexplicabil, din moment ce respectivul își cumpărase bilet de tren din stația Curtici", transmite Club Feroviar. 

Șeful de tren a încercat să-l calmeze dar a fost înjunghiat de două ori. Cu toate acestea, șeful de tren s-a luptat cu agresorul și a pus mâna pe lama cuțitului, tăindu-se, dar a reușit să-l imobilizeze înainte de a ajunge la stația Arad. Atacatorul a fost predat Poliției Transporturi Feroviare.

Datorită faptului că șeful de tren avea îmbrăcăminte groasă, aceasta l-a protejat, astfel că nu i-au fost afectate organele interne. Acesta a fost extrenat, la cerere, în aceeași seară. 

Întâmplarea a avut loc sâmbătă, 8 aprilie, în trenul IR 377, care a plecat din gara Budapest Keleti, la ora 13:10, cu destinația finală, Timișoara Nord, la ora 19:36. 

 

Șef de tren înjunghiat

×
Subiecte în articol: sef tren injunghiere CFR calatori