x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie șocantă la Medgidia. O tânără mamă a ales să se arunce de la etajul 3 al maternității. Cu câteva zile înainte semnase un acord prin care renunța la copil

Tragedie șocantă la Medgidia. O tânără mamă a ales să se arunce de la etajul 3 al maternității. Cu câteva zile înainte semnase un acord prin care renunța la copil

de Vali Deaconescu    |    03 Noi 2023   •   15:00
Tragedie șocantă la Medgidia. O tânără mamă a ales să se arunce de la etajul 3 al maternității. Cu câteva zile înainte semnase un acord prin care renunța la copil

O tânără proaspătă mamă de 34 de ani, care a dat naștere unei fetițe sănătoase cu doar trei zile în urmă, a ales să se arunce de la etajul 3 al maternității. Potrivit informațiilor preliminare, aceasta era la prima ei experiență de a deveni mamă, iar gestul pe care l-a făcut a lăsat pe toată lumea uluită.

Tânăra născuse prin cezariană. După operație, doctorii au observat că este vulnerabilă din punct de vedere emoțional și, astfel, au cerut ajutorul unui specialist. Femeia a vorbit cu un psiholog și a decis să renunțe la bebeluș.

Tânăra mamă a semnat un acord prin care renunța la responsabilitatea asupra micuțului. Motivele care au condus la acest act aparent inexplicabil au fost legate de o posibilă luptă cu depresia, care părea să o fi afectat încă de la primele luni de sarcină.

Semnarea documentului prin care tânăra renunța la copil a avut loc în prezența unui asistent social de la Primăria Medgidia, a unui medic specialist și a unui polițist. Totuși, situația a luat o turnură tragică când, imediat după plecarea medicului de gardă care o vizitase, mama tinerei a venit să o vadă.

În momentul acela, s-a constatat că tânăra de 34 de ani nu mai era în camera sa. Îngrozită, mama fetei a alertat o asistentă, moment în care s-a descoperit că tânăra se aruncase de la etajul trei al spitalului. Trupul acesteia a fost găsit pe asfaltul din curtea spitalului. Personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a intervenit prompt și a început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, eforturile lor au fost în zadar, iar tânăra mamă a fost declarată decedată, potrivit Antena 3 CNN.

Oamenii legii urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut tragedia și ce ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la un asemenea gest.

„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare. Ulterior, aceasta a fost declarată decedată.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Olimpia Ceară.

O tânără mamă a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al maternității din Medgidia. Tocmai născuse și renunțase la copil

×