x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer din Constanța, cu alcoolemie de 0,92 mg/l, a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe câmp

Un șofer din Constanța, cu alcoolemie de 0,92 mg/l, a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe câmp

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2022   •   14:25
Un șofer din Constanța, cu alcoolemie de 0,92 mg/l, a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe câmp
Sursa foto: IPJ Tulcea

Un șofer din Constanța, în vârstă de 64 de ani, cu alcoolemie de 0,92 mg/l, a pierdut, luni dimineață, controlul mașinii și a părăsit partea carosabilă, anunță IPJ Tulcea. Șoferul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Luni dimineață, la ora 03.14, polițiștii de la IPJ Tulcea au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în apropierea localității Mihail Kogălniceanu din județul Tulcea.

„Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 64 de ani din municipiul Constanța, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 22 / E87 , în apropierea localității Mihail Kogălniceanu a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă”; transmite IPJ Tulcea.

Polițiștii arată că în urma evenimentului rutier au rezultat numai pagube materiale.

„Conducătorul auto deține permis de conducere corespunzător iar în urma testării alcooltest a reieșit o îmbibație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şofer alcoolemie câmp