x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer oprit de poliție cu focuri de armă în Galați. Cât avea alcoolemia

Șofer oprit de poliție cu focuri de armă în Galați. Cât avea alcoolemia

19 Oct 2022   •   17:29
Șofer oprit de poliție cu focuri de armă în Galați. Cât avea alcoolemia

Polițiștii gălățeni au tras mai multe focuri de armă într-o mașină condusă de un tânăr beat care a refuzat să oprească la semnalele agenților. Acesta a fost imobilizat și acum este cercetat penal.

Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri. Polițiștii au observat un autoturism care circula pe D.N. 25, în localitatea Tudor Vladimirescu, al cărui șofer, la vederea autospecialei de poliție, a virat brusc la dreapta.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, făcând, în același timp, semnal de oprire, însă bărbatul aflat la volan nu s-a conformat. Urmărirea a fost continuată pe digul din afara localității, fiind efectuate somații verbale și foc de avertisment în plan vertical, au relatat polițiștii. Întrucât șoferul și-a continuat deplasarea, polițiștii au tras mai multe focuri de armă asupra pneurilor mașinii, reușindu-se astfel oprirea acesteia și imobilizarea bărbatului aflat la volan.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta are 32 de ani și că se afla sub influența alcoolului, valoarea înregistrată la testarea alcoolscop fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şofer focuri de arma galaţi alcoolemie