x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență pe patru roți: Un șofer cu permisul reținut și cu alcoolemie uriașă a provocat un accident 

Inconștiență pe patru roți: Un șofer cu permisul reținut și cu alcoolemie uriașă a provocat un accident 

24 Mai 2024   •   11:46
Inconștiență pe patru roți: Un șofer cu permisul reținut și cu alcoolemie uriașă a provocat un accident 

Un bărbat de 51 de ani, care avea permisul reținut de polițiști, a provocat un accident în Măgurele, județul Ilfov. Oamenii legii au constatat că bărbatul avea și o alcoolemie uriașă.

Polițiștii rutieri din Măgurele au constatat faptul că un șofer care circula dinspre Bragadiru către Măgurele, a lovit bordura de pe marginea drumului, distrugând cele două anvelope ale mașinii, pe partea dreaptă.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri din Măgurele au constatat faptul că bărbatul, de 51 de ani figura cu permisul reținut.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la solicitarea polițiștilor, acesta a refuzat să fie condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice.

În urma probatorului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Măgurele sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident alcoolemie