x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava - Copil de 12 ani, găsit mort la liziera unei păduri

Suceava - Copil de 12 ani, găsit mort la liziera unei păduri

02 Aug 2016   •   16:05
Suceava - Copil de 12 ani, găsit mort la liziera unei păduri
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un copil de 12 ani, dintr-o familie de rromi din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost găsit decedat, moartea acestuia producându-se în condiții suspecte, la marginea unei păduri din localitate, scrie obiectivdesuceava.ro.

Băiatul a mers duminică împreună cu mai mulți prieteni la fotbal, însă după lăsarea întunericului nu s-a mai întors acasă. Părinții lui nu au anunțat dispariția minorului în seara respectivă ci au așteptat până a doua zi. Polițiștii din Păltinoasa au început căutările şi au reușit să-l găsească, însă din nefericire decedat, la marginea unei păduri din Capu Codrului, la o distanță de circa un kilometru de casa părinților săi.

Băiatul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp, însă cum rudele susțin că nu a avut niciodată probleme de sănătate, polițiștii au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a decedat acesta. Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. In aceasta dimineață se va face necropsia și se va descoperi dacă nu cumva este vorba despre o crimă.

×