x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant: Tânăr de 15 ani, cercetat pentru că ar fi violat un băiat de 7 ani

Caz șocant: Tânăr de 15 ani, cercetat pentru că ar fi violat un băiat de 7 ani

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2023   •   10:00
Caz șocant: Tânăr de 15 ani, cercetat pentru că ar fi violat un băiat de 7 ani

Un tânăr de 15 ani a fost arestat preventiv, luni, printr-o decizie a magistraților de la Judecătoria Petroșani, fiind cercetat pentru că ar fi violat un băiat de 7 ani.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din orașul Petrila au fost sesizați duminică de o femeie cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de 7 ani, ar fi fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani, din Petrila.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, sâmbătă, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de minorul de 15 ani, prieten al copilului.

„La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi amenințat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate”, susțin polițiștii.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol şi l-au reținut pe tânărul de 15 ani.

Acesta a fost prezentat luni magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: viol tânăr hunedoara