x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două tinere s-au răsturnat cu ATV-ul într-o vale din Slănic Moldova

Două tinere s-au răsturnat cu ATV-ul într-o vale din Slănic Moldova

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2024   •   21:25
Două tinere s-au răsturnat cu ATV-ul într-o vale din Slănic Moldova
Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau

Două tinere s-au răsturnat cu ATV-ul, duminică, într-o vale de lângă un drum forestier din Slănic Moldova. Ele au fost salvate de jandarmii montani, salvamontiștii băcăuani și echipajul medical. Ulterior, cele două au fost duse la UPU Onești.

„Două turiste, care s-au răsturnat cu ATV-ul într-o vale de lângă un drum forestier din stațiunea Slănic Moldova, au fost salvate, în această după-amiază, de jandarmii montani, salvamontiștii băcăuani și echipajul medical. În timp ce se plimbau pe drumul forestier ce duce către Monumentul Cireșoaia din stațiunea Slănic Moldova, cele două tinere din Tecuci s-au răsturnat într-o vale cu ATV-ul”, anunță Jandarmeria Bacău.

Cu ATV-ul erau și părinții acestora și un cunoscător al zonei, care a sunat la apelul unic de urgență 112.

„În urma apelului telefonic, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, un echipaj al Salvamont Bacău și un echipaj medical au intervenit pentru salvarea celor două turiste. Ulterior, persoanele au primit îngrijiri medicale de specialitate, fiind preluate de echipajul medical sosit la fața locului și transportate la UPU Onești”, se menționează îmn finalul informării.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tinere rasturnat atv