x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la un spital din Constanța. O doctoriță a fost găsită moartă

Tragedie la un spital din Constanța. O doctoriță a fost găsită moartă

25 Apr 2021   •   15:04
Tragedie la un spital din Constanța. O doctoriță a fost găsită moartă

O doctoriță a fost găsită fără viață într-o cameră din spitalul privat Heka din Constanța. 

"Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului", transmite IPJ Constanța.

Pe trupul neînsufleţit al femeii nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Medicul se numește Loredana Chircu. Ea a murit după ce și-ar fi administrat un cocktail de medicamente, în camera de gardă a spitalului privat în care muncea. 

Se pare că medicul din Constanța și-a administrat medicamentele pentru a trece peste epuizare. Dar, conform Antena 3, doza ar fi fost prea mare, iar inima tânărului medic s-a oprit. 

Colegii ei au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi i-au făcut masaj cardiac, însă, după toate eforturile depuse, Loredana Chircu a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse, doctoriţa ar fi suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu câteva zile şi ar fi luat medicamente pentru hipertensiune, dar şi pentru slăbit.

Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Într-o postare pe Facebook, echipa spitalului Heka anunță decesul doctoriței Loredana Chircu, medic specialist medicină internă, în vârstă de 38 de ani, care a intrat de gardă la ora 20:00 fără să prezinte vreo problemă vizibilă. Pe parcursul gărzii a avut două consultații.

”Doliu la Heka Hospital, Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultații. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe!” au scris reprezentanții spitalului, pe Facebook. 

Sunt mai multe speculații privind decesul acesteia dar nu se știe deocamdată motivul.

Mediafax

×
Subiecte în articol: constanata doctorita deces