x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Turist plecat din Moeciu, căutat de Salvamont: are un început de hipotermie, hainele ude și nu poate să se mai deplaseze

Turist plecat din Moeciu, căutat de Salvamont: are un început de hipotermie, hainele ude și nu poate să se mai deplaseze

de Redacția Jurnalul    |    09 Feb 2024   •   21:15
Turist plecat din Moeciu, căutat de Salvamont: are un început de hipotermie, hainele ude și nu poate să se mai deplaseze
Sursa foto: Salvamont

Salvamontiștii brașoveni acționează pentru recuperarea unei persoane care a plecat din Moeciu spre Șaua Bătrâna, din Munții Bucegi, are început de hipotermie și nu se mai poate deplasa.

Persoana care are nevoie de ajutor are un început de hipotermie, hainele ude și nu poate să se deplaseze, informează Serviciul Salvamont Brașov.

Echipa de prim răspuns din zona Moeciu a Serviciului Public Județean Salvamont - Salvaspeo Brașov, echipă din care face parte și un paramedic, a plecat de urgență spre victimă pentru a-i acorda primul ajutor.

Totodată alte două echipe de salvatori montani din Brașov au plecat spre această zonă.

"Acțiune în curs de desfășurare pentru recuperarea unei persoane care a plecat din Moieciu, jud. Brașov spre Șaua Bătrâna din Munții Bucegi.

Persoana are un început de hipotermie, hainele ude și nu poate continua deplasarea. Echipa de prim răspuns din zona Moieciu a Serviciului Public Județean Salvamont -Salvaspeo Brașov, echipă din care face parte și un paramedic, a plecat de urgență spre victimă pentru a-i acorda primul ajutor. Totodată două echipe de salvatori montani au plecat din Brașov spre caz!", transmite Salvamont.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: turist hipotermie Bucegi