x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un angajat CFR Marfă a murit în urma impactului dintre două locomotive

Un angajat CFR Marfă a murit în urma impactului dintre două locomotive

29 Noi 2016   •   15:56
Un angajat CFR Marfă a murit în urma impactului dintre două locomotive

Un angajat al CFR Marfă a decedat, iar un altul a fost rănit, marţi, în urma coliziunii dintre două locomotive, evenimentul având loc în apropierea gării Bârseşti, în zona unei fabrici de ciment, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr. 

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, o locomotivă staţionată cu o garnitură de 20 de vagoane încărcate cu ciment a fost lovită de o alta, în urma impactului, mecanicul trenului staţionat decedând din cauza leziunilor suferite. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale SMURD, SAJ Gorj şi poliţişti, care efectuează cercetări. "Pe o cale ferată din apropierea gării CFR Bârseşti se afla staţionată o garnitură cu 20 de vagoane şi o locomotivă. Pe aceeaşi cale ferată, o altă locomotivă făcea manevre pentru a se cupla cu garnitura respectivă, dar nu se ştie din ce motiv a venit cu viteză mai mare şi a intrat în coliziune cu garnitura staţionată. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane, un bărbat de 49 de ani, şi rănirea unui bărbat de 53 de ani, ambii angajaţi ai CFR Marfă", a precizat Andrei Lazăr. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

×