x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit în urma unui accident rutier produs pe DN 7

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier produs pe DN 7

22 Aug 2018   •   18:32
Un bărbat a murit în urma unui accident rutier produs pe DN 7

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din oraşul Lipova, a decedat miercuri, într-un accident rutier produs în pe drumul naţional DN 7 Arad - Deva, pe raza comunei Bârzava, accident în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, informează maior George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. 

În urma coliziunii frontale dintre cele două autovehicule, atât autoturismul cât şi autotrenul au părăsit partea carosabilă, ajungând pe câmp. 

"Garda de Intervenţie nr 1 Bârzava a intervenit la locul accidentului cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, pentru extragerea şoferului autoturismului, dintre fiarele contorsionate ale acestuia. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, constatând decesul acestuia", a declarat maior Gerge Pleşca. 

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, agent şef adjunct Claudia Iuga, a precizat că, din primele cercetări efectuate la locul accidentului, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului. 

"Poliţiştii rutieri au stabilit că, din câte se pare, vinovat de producerea accidentului s-ar face bărbatul în vârstă de 59 de ani aflat la volanul autoturismului, Acesta, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autotren condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Zădăreni, judeţul Arad", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: accident mortal DN7