x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens

Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens

23 Aug 2018   •   21:00
Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens

Un tânăr de 22 de ani, din oraşul Simeria, a murit iar alte două persoane au fost rănite grav într-un accident de circulaţie care a avut loc joi seara pe şoseaua care face legătura între municipiile Deva şi Hunedoara, după ce autoturismul condus de bărbat a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu o maşină care circula regulamentar din direcţia opusă. 

"Cauza exactă va fi stabilită după finalizarea cercetărilor la faţa locului. Bărbatul care a decedat era singur în autoturism şi se pare că el ar fi intrat pe contrasens", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Celelalte două victime sunt soţ şi soţie, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, prezentând traumatisme la mâini şi picioare, iar femeia, de 41 ani, un traumatism cranian cu pierderea stării de conştienţă, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. 

Din cauza accidentului, circulaţia autovehiculelor între Deva şi Hunedoara a fost deviată, pentru mai multe zeci de minute, pe o rută ocolitoare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal hunedoara