x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă: Un bărbat din Cluj este dat în urmărire generală pentru că a violat o copilă de 17 ani

Alertă: Un bărbat din Cluj este dat în urmărire generală pentru că a violat o copilă de 17 ani

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2023   •   22:05
Alertă: Un bărbat din Cluj este dat în urmărire generală pentru că a violat o copilă de 17 ani
Sursa foto: Politiaromana.ro

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Cășeiu, județul Cluj, este căutat de polițiști, el fiind acuzat că a violat o fată în vârstă de 17 ani. Agresorul este dat în urmărire generală.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, încearcă să depisteze un bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, miercuri, reținerea lui pentru 24 de ore, însă potrivit presei locale, acesta ar fi plecat pur și simplu, expirându-i mandatul, iar cel de arestare preventivă a fost emis după dispariția lui MOLDOVAN PAUL ALIN .

„Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie, într-un imobilul din comuna Cășeiu. După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej. La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului”, transmite, joi seara, Poliția Cluj..

Polițiștii îi roagă pe cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: urmarit general viol cluj