x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la un vagon al trenului IR 1830 Galați – Cluj Napoca! Zeci de călători au fost evacuaţi

Incendiu la un vagon al trenului IR 1830 Galați – Cluj Napoca! Zeci de călători au fost evacuaţi

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2024   •   20:14
Incendiu la un vagon al trenului IR 1830 Galați – Cluj Napoca! Zeci de călători au fost evacuaţi

Un incendiu s-a produs, marți, la un vagon al trenului IR 1830 Galați – Cluj Napoca. Incendiul a izbucnit în halta Cociu, pe secția Salva-Beclean pe Someș.

„Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren pe raza localităţii Cociu. Din primele informaţii incendiul se manifesta la două vagoane”, a transmis, marţi, ISU Bistriţa-Năsăud.

În momentul izbucnirii incendiului, trenul se afla în mişcare.

„În tren se aflau 20 de persoane care au fost evacuate, acestea nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale”, au mai precizat pompierii, intervenţia fiind în plină desfăşurare.Pasagerii au fost evacuați, fără victime, potrivit primelor informații.

CFR:Astăzi, 23 ianuarie 2024, în halta Cociu (pe secția Salva-Beclean pe Someș), s-a produs un început de incendiu la un vagon din compunerea trenului IR 1830 Galați – Cluj Napoca.

Din primele informații de la personalul CFR Călători prezent la fața locului, cea mai probabilă cauză este o sursa externă vagonului, începutul incendiului fiind semnalat în zona cabinei Wc. A fost solicitată intervenția pompierilor.

Pentru analiza în detaliu a începutului de incendiu se va constitui o comisie de cercetare.

×
Subiecte în articol: vagon tren incendiu