x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: O persoană decedată şi alte două încarcerate în urma unui accident rutier petrecut pe DE 581

Vaslui: O persoană decedată şi alte două încarcerate în urma unui accident rutier petrecut pe DE 581

02 Mar 2018   •   13:32
Vaslui: O persoană decedată şi alte două încarcerate în urma unui accident rutier petrecut pe DE 581

O persoană a decedat şi alte două sunt încarcerate în urma unui accident rutier petrecut joi pe DE 581, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două autovehicule, un microbuz şi un autoturism, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de la Detaşamentul Vaslui şi de la Secţia Huşi. 

"La locul producerii accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de transport personal şi victime multiple, două autospeciale cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În autoturismul implicat în accident sunt două persoane rămase încarcerate, cu semne vitale, iar o a treia persoană a fost proiectată în exteriorul maşinii, fiind găsită decedată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene. 

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. AGERPRES 

×