x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator -7°C, Mircea Badea, pene şi fulgi = 42 de km de şosea

-7°C, Mircea Badea, pene şi fulgi = 42 de km de şosea

21 Dec 2009   •   00:00
-7°C, Mircea Badea, pene şi fulgi = 42 de km de şosea

Mircea Badea posta vineri pe blogul său (www.mircea-badea.ro/blog), că a fost prezent în Piaţa Victoriei,  la minus şapte grade Celsius, cu fulgi şi pene, aşa cum a promis!

"Am facut-o! Am fost in Piata Victoriei, la minus 7 grade Celsius, in pielea goala, cu pene pe organism. A fost senzational.", a sunat anunţul oficial pe blogul său.

În emisiunea "În gura presei" de luni seara, Mircea a adus şi proba video.
El a precizat că gestul său este mult mai firesc decât toată tevatura creată de oficialităţile unui stat membru al Uniunii Europene în care primul-ministru şi ministrul Transporturilor se laudă cu realizarea unui tronson de 42 de km de autostradă, tronson care nu depăşeşte statutul unei banele şosele.

Regula de trei simple spune că dacă pentru construcţia a 42 de km de autostradă a fost nevoie de sacrificiul unui singur om, Mircea Badea, rezultatul  acţiunii sale fiind real, palpabil şi în circulaţie: Turda-Gilău, spiritul nostru civic, al celor mulţi, poate aduce reţeaua de transport a României la un nivel la care va stârni cu siguranţă invidia internaţională.
Pentru autostrăzi în România: Veniţi cu pene în Piaţa Victoriei!

×