x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit conducând ambulanţa pe care o furase!

A murit conducând ambulanţa pe care o furase!

25 Aug 2012   •   06:34
A murit conducând ambulanţa pe care o furase!

Un tanar a murit, iar altul a ajuns in stare grava la spital dupa ce, fara a avea permis de conducere, au furat o ambulanta, cu care s-au rasturnat intr-un sant, la cativa kilometri de Barlad. Cei doi tineri de 21 si 23 de ani tocmai plecasera de la un balci care se organizeaza anual la Barlad.

In drumul lor, cei doi tineri au trecut pe langa substatia Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui si au vazut un echipaj de la salvare care parasea autosanitara.

"Salvarea tocmai se intorsese la baza de la un caz, iar soferul a intrat in dispecerat pentru a semna foile de parcurs. Cei doi tineri au profitat de acest moment si s-au urcat la volanul masinii. La numai cativa kilometri de Barlad, salvarea s-a izbit de un sant, a fost proiectata in aer, dupa care s-a rostogolit de mai multe ori pe o distanta de 50 de metri intr-un lan de floarea soarelui. in urma accidentului unul dintre tineri a murit iar altul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Barlad in stare foarte grava", a declarat Aurora Popa, director in cadrul SAJ Vaslui.

Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul. in urma accidentului, autosanitara a fost distrusa.

×
Subiecte în articol: ambulanta accident furt