x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu transmite condoleanțe familiei celor patru români care au murit în accidentul din Veneția

Ciolacu transmite condoleanțe familiei celor patru români care au murit în accidentul din Veneția

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   20:54
Ciolacu transmite condoleanțe familiei celor patru români care au murit în accidentul din Veneția
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Marcel Ciolacu a transmis miercuri seara condoleanțe familiei celor patru români care și-au pierdut viața în accidentul de autocar de marți din Italia.

„Doresc să transmit condoleanțe familiei celor patru români care și-au pierdut viața în teribilul accident de autocar de ieri din Italia. Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite. Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis șeful Guvernului.

Patru români se numără printre victimele accidentului marți, în localitatea Mestre, Italia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

MAE anunță că echipa consulară mobilă s-a deplasat la unitatea medicală unde au fost transportate trupurile neînsuflețite pentru a intra în legătură cu membrii de familie, în vederea acordării asistenței consulare specifice în astfel de situații.

Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste continuă dialogul cu autoritățile locale și vor acorda întregul sprijin, în limita competențelor, în vederea repatrierii trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident Marcel Ciolacu Veneția