x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acțiune în Delta Dunării pentru salvarea unui bărbat care a căzut în apă

Acțiune în Delta Dunării pentru salvarea unui bărbat care a căzut în apă

20 Feb 2021   •   10:08
Acțiune în Delta Dunării pentru salvarea unui bărbat care a căzut în apă

Un bărbat care noaptea trecută a căzut într-un canal din Delta Dunării a sunat la 112 pentru a-l anunța pe dispecer că nu are nevoie de ajutor și că se îndreaptă către o localitate. Totuși, mai multe echipaje de la ambulanță, pompieri și poliție s-au deplasat la fața locului.

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropierea localității Ilganii de Sus. Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că a căzut în apă, dar a refuzat ajutorul echipelor de intervenție, spunând că se îndreaptă spre localitatea tulceană.

Deoarece persoana putea intra în hipotermie, mai multe echipaje de la poliție, pompieri și ambulanță au plecat în misiune.

„Deși acesta nu a solicitat ajutor ținând cont de temperaturile scăzute de afară și persoana putea intra în hipotermie un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea cu o ambarcațiune SAR au pornit imediat în căutare. Persoana în vârstă de 50 ani a fost găsită în apropierea localității Ilganii de Sus și a fost predată echipajului de ambulanță prezent la fața locului. După ce a fost monitorizată acesta a refuzat transportul la spital. Echipele de căutare au fost formate din pompieri, 2 agenți din cadrul postului de Poliție Maliuc și un echipaj al Ambulanței private Delta”, au anunțat reprezentanții ISU Tulcea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: delta dunării barbat cazut in apa