x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACUZAŢII GRAVE în dosarul privind răpirea jurnaliştilor în Irak. ANUNŢUL Parchetului General

ACUZAŢII GRAVE în dosarul privind răpirea jurnaliştilor în Irak. ANUNŢUL Parchetului General

19 Mai 2015   •   16:11
ACUZAŢII GRAVE în dosarul privind răpirea jurnaliştilor în Irak. ANUNŢUL Parchetului General

Parchetul General precizează, într-un răspuns transmis exclusiv către România TV, că, în dosarul privind jurnaliştii răpiţi în Irak, deschis în urma unei plângeri penale depuse de Corneliu Vadim Tudor, în care sunt acuzaţi atât Traian Băsescu cât şi Vasile Blaga, s-a început urmărirea penală pentru divulgare de secrete de stat, delapidare, neglijenţă în serviciu, abuz în serviciu, conflict de interese şi uzurparea funcţiei.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 decid pe 27 mai dacă se redeschide dosarul supranumit "răscumpărarea jurnaliştilor răpiţi în Irak". Cazul a pornit de la sesizarea depusă de Corneliu Vadim Tudor. Acesta îi acuză pe Traian Băsescu şi pe Vasile Blaga că şi-ar fi oprit 4 milioane de dolari din banii plătiţi în 2005 de statul român.

Citeşte şi: Omar Hayssam, DEZVĂLUIRI pe Facebook despre relaţia cu TRAIAN BĂSESCU

Într-un răspuns transmis România TV, Parchetul General anunţă faptele pentru care s-a început urmărirea penală, fapte de care Traian Băsescu şi Blaga ar putea fi acuzaţi.

Citeşte mai mult AICI

×