x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase: România are nevoie de alt preşedinte

Adrian Năstase: România are nevoie de alt preşedinte

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Oct 2008   •   00:00


România are nevoie de un alt preşedinte, a declarat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, miercuri, într-un interviu acordat Agerpres.



"Nu ştiu dacă trebuie să lucrăm cu un prototip, ne-ar trebui mai degrabă un om cu experienţa de a lua decizii, de a-şi asuma responsabilităţi. În orice caz, nu un manechin pentru o ieşire de teatru care să fie scrisă din regie. Românii nu votează un portret robot, o înşiruire de atribute teoretice, ei votează pe cineva în care să aibă încredere. De fapt, România are nevoie neapărat de un alt prototip de preşedinte, chiar de un alt preşedinte, de altcineva la Cotroceni, care să fie capabil nu doar să îşi poarte bătălile de orgolii prin ţară şi în străinătate, ci chiar să apere interesele românilor într-o perioadă care este foarte complicată", a afirmat Adrian Năstase.

În opinia sa, românii vor trebui să aibă un astfel de preşedinte începând de anul viitor. Adrian Năstase consideră, totodată, că a avea succes în politică înseamnă a fi util alegătorilor: "Dincolo de zvonuri, de invenţii şi de răutăţi, este important ceea ce ai realizat pentru oameni, cum i-ai sprijinit. Nu am urmărit niciodată să devin un bufon simpatic sau o caricatură hazlie, ci un om al rezultatelor obţinute sau nu cu mână de fier. (...). Oamenii de la mine din colegiu îşi doresc o mână de fier care să-i reprezinte în Parlament, să le aducă fonduri europene, să impulsioneze primarii, să schimbe rapid lucrurile în bine".

×
Subiecte în articol: romania