x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aeroclub - CRAIOVA: Amenintari de "razboi sangeros" in Banie

Aeroclub - CRAIOVA: Amenintari de "razboi sangeros" in Banie

de Mihai Gavrila    |    15 Ian 2007   •   00:00

Radu Berceanu a amenintat ca va porni un "razboi sangeros" cu Dinel Staicu. Anuntul care a socat mediul de afaceri craiovean a fost facut in cadrul unei conferinte de presa sustinuta in Banie.

Disputa dintre cei doi are la baza un teren deosebit de valoros, situat in comuna Podari, in imediata apropiere a Craiovei: cele 56 de hectare ale Aerodromului Balta Verde, revendicate in instanta de fostii proprietari, dar ochite si de Dinel Staicu.

"E bine ca toti cei care si-au facut planuri imobiliare acolo (pe terenul Aeroclubului Roman - n.red.), sa le uite. Daca vor continua pe directia asta, atunci va curge sange pe pereti", a declarat Berceanu. Ministrul Transporturilor a precizat ca nu va permite primarului din Podari sau altora "sa faca tot felul de lucruri dincolo de limita legii, dar pe care le-au mai facut si in trecut, si sa ajunga in postura de proprietari", si a continuat afirmand ca "incerc sa dau un mesaj de oprire, ca altfel va fi razboi sangeros. Mai mult, Berceanu a amenintat chiar ca se va folosi de orice modalitate, "inclusiv sa-mi aduc aminte de lucruri care s-au intamplat in trecut si sa pisez la ele pana cand organele in drept sa le cerceteze, o sa le cerceteze. Dinel Staicu este unul dintre cei care apare si dispare (n.red. - in aceasta afacere)", a declarat ministrul Radu Berceanu. Dinel Staicu a refuzat sa comenteze declaratia ministrului Berceanu. Primarul din Podari, Constantin Gheorghita, spune ca atacurile lui Berceanu il vizeaza, pentru ca nu a vrut sa se inscrie in PD.

×
Subiecte în articol: observator