x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator „Airbnb-ul piscinelor" caută un creator plătit cu 100.000 de dolari

„Airbnb-ul piscinelor" caută un creator plătit cu 100.000 de dolari

de Redacția Jurnalul    |    21 Mai 2024   •   18:30
„Airbnb-ul piscinelor" caută un creator plătit cu 100.000 de dolari
Sursa foto: unsplash.com

„Airbnb-ul piscinelor" oferă un loc de muncă de vis pentru un creator de conținut norocos și talentat: să facă recenzii video ale piscinelor și să câștige până la 100.000 de dolari.

Swimply este o companie specializată în piețe de închiriere de piscine, căzi cu hidromasaj și saune, terenuri de tenis, terase și alte spații pentru evenimente. Cu o listă enormă de locații, are nevoie de un expert „Chief Pools Officer" care să le analizeze.

Candidații trebuie să aibă peste 18 ani și să rezerve o piscină prin intermediul platformei pentru a crea o recenzie video, conform goodnewsnetwork.org.

Toate videoclipurile trebuie trimise până pe 15 iunie.

„Cu o gamă diversă de piscine din întreaga țară, avem ceva pentru toată lumea, iar șeful de piscine va fi principalul nostru expert despre cum să găsim cele mai bune evadări acvatice în curțile din America", a scris compania.

Salariul de bază al Chief Pools Officer este puțin sub standardele naționale pentru directori: 50.000 de dolari pe an, dar vine cu 50.000 de dolari în bonusuri potențiale de performanță, în funcție de implicarea și feedback-ul conținutului.

Nu există o limită a numărului de candidaturi, iar toți potențialii candidați vor primi un follow-up cu directorul general al companiei, Derek Callow.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piscine airbnb