x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alba: Drumul Transalpina, blocat de aluviunile scurse de pe versanţi în zona Tău - Oaşa din cauza ploilor

Alba: Drumul Transalpina, blocat de aluviunile scurse de pe versanţi în zona Tău - Oaşa din cauza ploilor

de Mediafax    |    24 Iun 2012   •   06:14

Drumul national 67 C, cunoscut sub denumirea de Transalpina, a fost blocat, sambata seara, in zona Tau - Oasa, din judetul Alba, unde carosabilul a fost acoperit de aluviunile scurse de pe versanti din cauza precipitatiilor abundente, informeaza Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, DN 67 C a fost blocat, sambata seara, pe o portiune de circa 30 de metri in zona Tau - Oasa din cauza aluviunilor scurse de pe versanti in urma precipitatiilor abundente.

La fata locului, au fost mobilizate echipe de interventie de la Sectia de Drumuri Nationale Alba, care lucreaza la deblocarea drumului cu utilaje, iar temporar au amenajat o rampa peste aluviuni astfel incat sa permita circulatia pe un singur sens.

In judetul Alba a plouat abundent sambata seara, iar in urma precipitatiilor puternice au fost inundate mai multe curti si subsolul unei locuinte din cartierul Micesti din Alba Iulia.

DN 67 C face legatura pe Valea Sebesului din judetul Alba spre judetele Valcea si Gorj, fiind cunoscut si sub numele de Transalpina. In aceasta perioada. drumul nu este foarte circulat deoarece pe anumite portiuni se mai lucreaza inca la finalizarea lucrarilor de reabilitare.

×
Subiecte în articol: precipitatii ploi alba