x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandra Dumitru, minora de 14 ani dispărută duminică din Capitală, a fost găsită de poliţişti

Alexandra Dumitru, minora de 14 ani dispărută duminică din Capitală, a fost găsită de poliţişti

de Agerpres    |    24 Feb 2014   •   22:58
Alexandra Dumitru, minora de 14 ani dispărută duminică din Capitală, a fost găsită de poliţişti

Minora de 14 ani dispărută duminică din Capitală a fost găsită luni seara de poliţişti în comuna Balcani, într-un autobuz ce se deplasa pe ruta Braşov - Piatra Neamţ.

Alexandra Dumitru a plecat de acasă duminică seara, în jurul orei 17,30, lăsându-le un bilet părinţilor în care le-a spus că nu vrea să fie căutată pentru că vrea să-şi refacă viaţa, au precizat surse din Poliţie.

Între timp, se pare că fata a fost văzută de o cunoştinţă în localitatea Moeciu, însă tânăra i-a spus persoanei respective că este într-un cantonament. Părinţii au alertat Poliţia şi timp de două zile oamenii legii au căutat-o în toată ţara.

'În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, minora a fost identificată într-un mijloc de transport în comun. Cu sprijinul colegilor de la IPJ Bacău, aceasta a fost găsită într-un mijloc de transport în comun ce se deplasa pe ruta Braşov - Piatra Neamţ, în comuna Balcani', informează Poliţia Capitalei.

În prezent, minora sa afla în custodia poliţiei din comuna Balcani şi urmează a fi încredinţată părinţilor. Din primele verificări s-a stabilit faptul ca fata nu a fost victima vreunei infracţiuni, subliniază poliţiştii.

'Din primul moment în care Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia minorei Dumitru Alexandra, în vârsta de 14 ani, s-au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit faptul ca este vorba de o plecare de la domiciliu voluntară. La nivelul Poliţiei Sectorului 4 a fost constituit un centru de monitorizare şi un punct de comandă, în vederea găsirii minorei dispărute', informează Poliţia Capitalei.

În acest caz, Poliţia Capitalei a sesizat Direcţia Generala de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Alexandra Dumitru minora disparuta