x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alte grave accidente pe şoselele ţării

Alte grave accidente pe şoselele ţării

de Ionut Ciuciu    |    29 Noi 2007   •   00:00
Alte  grave accidente pe şoselele ţării
Sursa foto: Ionut Ciuciu/

Cinci tineri au murit ieri-dimineaţă in comuna giurgiuveană Greaca, in urma unui accident rutier produs din cauza vitezei excesive,iar la Timisul de jos, un camion apartinand unei firme de curierat rapid a intrat in depasire pe contrasens lovind frontal un autoturism

GIURGIU - Cinci tineri morţi in accident
Cinci tineri au murit ieri-dimineaţă in comuna giurgiuveană Greaca, in urma unui accident rutier produs din cauza vitezei excesive. Victimele se aflau intr-un Audi A4, şoferul a pierdut la un moment dat controlul direcţiei şi maşina a intrat intr-un copac. Impactul a fost atăt de puternic, incăt autoturismul a rupt copacul, după care a mai inaintat aproape 50 de metri. (Vasile Arcanu)

Miercuri 28 noiembrie 2007 in jurul orei 02:45 la km 164 intre Predeal si Brasov, localitatea Timisul de jos, un camion apartinand unei firme de curierat rapid a intrat in depasire pe contrasens lovind frontal un autoturism Dacia Logan BV 09 UHN, conform declaratiei martorului ocular:

‘’A intrat in depasirea mea sic and sa redreseze s-a intalnit cu Loganul pe care la lovit frontal" sofer: Abodu Mihai

Victima, Firut Ion in varsta de 48 de ani din Comuna Plopii Savinesti, Predeal a fost transportat la spitalul judetean unde ulterior a decedat.

×
Subiecte în articol: observator