x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alte povesti

Alte povesti

16 Mai 2005   •   00:00

In seara aceasta, la "Din Dragoste" veti putea urmari povestea unei femei din Timisoara. Gyongyi era singura si divortata cand l-a cunocut pe Adrian!



  • de CRISTIAN PETRU

  • Tineretea lui, era cu 7 ani mai mic decat ea, a ajutat-o sa traiasca din nou fiorii dragostei! Dupa aproape 8 ani petrecuti impreuna, parea ca nimeni si nimic nu-i va mai desparti! Si totusi... intr-o zi, Adrian a plecat cu masina la lucru si pe sosea a agatat o traseista, pe Alina! Si intre cei doi s-a infiripat repede o poveste de dragoste si dintr-o simpla aventura s-a ajuns la ceva serios. Adrian a luat-o de nevasta pe Alina si acum asteapta si un copil de la ea. Gyongyi nu s-a obisnuit cu gandul. L-a sunat in fiecare zi pe Adrian si l-a implorat sa se intoarca la ea, i-a spus ca nu poate trai fara el si l-a "asigurat" ca niciodata Alina nu-l va face fericit. Adrian i-a reprosat acum lui Gyongyi ca in toti acesti 8 ani nu a fost de acord sa-i faca un copil. Dar Gyongyi e convinsa ca, in maximum un an, Adrian se va desparti de Alina si se va intoarce la ea. Si ea e dispusa sa-l astepte!

    Cea de-a doua poveste este a Marianei din Bucuresti, o femeie de 30 de ani care a aflat in ziua nuntii ca a fost infiata. A auzit adevarul intr-un mod ciudat: in biserica, preotul a tinut o predica in care i-a dezvaluit faptul ca este infiata. Ideea asta, ca nu a cunoscut-o pe cea care i-a dat viata, a urmarit-o de-atunci pe Mariana noapte de noapte. Si s-a hotarat sa scrie la "Din Dragoste"!

    ×
    Subiecte în articol: mass-media