x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenințare cu bombă la bordul unui avion Cluj-Luton

Amenințare cu bombă la bordul unui avion Cluj-Luton

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2023   •   12:20
Amenințare cu bombă la bordul unui avion Cluj-Luton
Sursa foto: observator.tv

O amenințare cu bombă a fost înregistrată duminică dimineața la bordul unui avion care circula pe ruta Cluj-Luton. După ce s-au făcut verificări și s-a stabilit că amenințarea a fost falsă, aeronava a decolat cu o întârziere de aproximativ trei ore și jumătate.

„În această dimineață, o persoană a semnalat telefonic la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj o amenințare privind siguranța și securitatea pasagerilor pentru zborul companiei aeriene Wizz Air, care urma să efectueze o cursă pe ruta Cluj-Napoca – Luton”, au anunțat reprezentanții aeroportului din Cluj.

Conform acestora, la bordul avionului care urma să decoleze la ora 6:15 se aflau 149 de pasageri și echipajul de cabină.

Au fost puse în aplicare procedurile specifice în cazul unei amenințări de securitate, fiind alertate toate instituțiile competente. Pasagerii au fost debarcați în siguranță și s-a trecut la aplicarea procedurilor de verificare a aeronavei și a pasagerilor.

„În urma verificărilor, nu au fost descoperite indicii care să constituie o amenințare la securitatea și siguranța pasagerilor, astfel încât aceștia au fost reîmbarcați, iar aeronava a decolat în siguranță, la ora 9:54, cu o întârziere de aproximativ 3 ore și jumătate”, arată reprezentanții aeroportului într-un comunicat remis presei.

(sursa: Mediafax)

×