x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei persoane s-au urcat pe acoperişul unui imobil din Capitală şi ameninţă că se sinucid

Trei persoane s-au urcat pe acoperişul unui imobil din Capitală şi ameninţă că se sinucid

07 Mar 2013   •   12:44
Trei persoane s-au urcat pe acoperişul unui imobil din Capitală şi ameninţă că se sinucid
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Trei bucureşteni împotriva cărora există o decizie de evacuare s-au urcat joi pe acoperişul imobilului în care locuiesc şi ameninţă cu că se sinucid, după ce la faţa locului a venit un executor judecătoresc, au anunţat oficiali ai Poliţiei Capitalei, informează mediafax.ro.

Locatarii au refuzat să părăsească imobilul, iar trei dintre aceştia s-au urcat pe acoperiş, ameninţând că se aruncă.

Executorul a anunţat Secţia 17 Poliţie, care a intervenit la faţa locului cu mai multe echipaje, însoţite de patru negociatori.

"Iniţial, pe acoperiş au fost două persoane, însă, ulterior, s-a urcat şi o a treia. O echipă formată din patru negociatori încearcă să le determine pe acestea să renunţe la protest şi să coboare", a declarat purtătătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae. 

Ordinul de evacuare a fost dat împotriva familiei Moldoveanu, compusă din 13 membri, care trăiesc într-un imobil naţionalizat şi revendicat acum de fostul proprietar, potrivit dela0.ro.

Membrii familiei Moldoveanu spun că de şapte ani trăiesc cu spaima evacuării silite, timp în care au depus nenumărate cereri la Primăria Sectorului 5 pentru a primi o locuinţă socială.

Aceştia spun că îndeplinesc toate condiţiile pentru a le fi repartizată o asemenea locuinţă, însă au avut parte doar de amânări de la reprezentanţii primăriei.

×