x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă șocantă în Capitală! Un adolescent aflat sub influența drogurilor și-a UCIS bunica

Crimă șocantă în Capitală! Un adolescent aflat sub influența drogurilor și-a UCIS bunica

de Redacția Jurnalul    |    29 Dec 2023   •   21:36
Crimă șocantă în Capitală! Un adolescent aflat sub influența drogurilor și-a UCIS bunica

Un băiat de 17 ani şi-ar fi omorât bunica pentru bani. Adolescentul a fost prins la scurt timp după comiterea faptei, scrie Antena 3 CNN.

Se pare că totul s-ar fi întâmplat după ce între cei doi ar fi izbucnit un conflict. Băiatul de 17 ani s-a fi dus la bunica lui și i-ar fi cerut o sumă de bani, dar aceasta ar fi refuzat să îi dea. În acest moment adolescentul s-ar fi enervat, iar între ei ar fi pornit un conflict care a degenerat. Tânărul de 17 ani ar fi lovit-o pe bunica lui și ar fi omorât-o. Ulterior el ar fi fugit din casă, dar a fost prins la scurt timp de către polițiști. 

Polițiștii de la Secția 8 au fost sesizați vineri, prin apel la 112, de o femeie cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză. Este vorba de o femeie în vârstă de 86 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul femeii a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, anunță Poliția Capitalei.

 

×
Subiecte în articol: ancheta femeie moarta