x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Raicu "îmblânzeşte" opt fete rebele

Andreea Raicu "îmblânzeşte" opt fete rebele

de Adriana Vaduva    |    05 Noi 2010   •   00:00
Andreea Raicu "îmblânzeşte" opt fete rebele
6007-136004-03_07tv_page_5_image_0002.jpgProfa' de bune maniere
Vineri, 5 noiembrie, de la ora 20:30 se alege în direct Miss fata de la ţară. Telespectatorii vor vedea cine s-a aliniat "standardelor" unei adevărate miss şi cine va intra în posesia premiului în valoare de 10.000 de dolari.

După experienţa cu fetele din provincie, Andreea Raicu trece la o altă categorie: rebelele. Ce diferenţe sunt între ele? "Fetele de la ţară au o candoare pe care nu o poţi întâlni la fetele rebele. Dife­renţa de vârstă şi locurile din care provin le fac mult mai inocente pe cele dintâi. Vulgaritatea, distanţa faţă de curtoazie, promiscuitatea, caracterul violent şi pronunţata absenţă a feminităţii sunt «calităţile» fetelor rebele", declară Andreea.

ŞCOALA DE BUNE MANIERE. Din 9 noiembrie, vedeta din Prima alături de profesoara de limba română Maria Lancor şi de psihologul Ona Forţu au misiunea de a schimba comportamentul deviant al participantelor.

Cele opt tinere au grave proble­me de socializare, capacităţile de comunicare şi relaţionare cu alte persoane lipsesc, iar agresivitatea şi limbajul argotic le definesc cel mai bine.

Dacă vor reuşi sau nu să se schimbe depinde numai de ele: "Schimbarea stă în voinţa fiecăreia de a evolua. Cei şapte ani de acasă sunt foarte importanţi în viaţă şi este foarte greu să te adaptezi în lipsa unei educaţii solide. Vom vedea în final cine va reuşi să respecte regulile şi să câştige premiul de 5.000 de euro".


"Miss fata de la ţară" a fost o emisiune foarte apreciată de public, iar Andreea speră ca şi Şcoala de bune maniere să fie cel puţin la fel de bine primită. "Este un program de divertisment ce are o apăsată componentă educativă. Adică publicul poate învăţa despre detaliile curtoaziei, despre evoluţia comportamentală privindu-le pe cele opt concurente cum parcurg aceste învăţăminte. Surpriza o va constitui postura mea de îndrumător, cu care oamenii nu sunt obişnuiţi", a adăugat Andreea.

×
Subiecte în articol: mass-media