x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apelul premierului desemnat, Nicolae Ciucă, pentru guvern: Chem toți actorii politici responsabili

Apelul premierului desemnat, Nicolae Ciucă, pentru guvern: Chem toți actorii politici responsabili

21 Oct 2021   •   18:14
Apelul premierului desemnat, Nicolae Ciucă, pentru guvern: Chem toți actorii politici responsabili
Sursa foto: antena3

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, lansează un apel către toți parlamentarii pentru a susține formarea guvernului, deoarece România trece „printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”.

Nicolae Ciucă a scris pe Facebook, joi, că România are nevoie de un guvern cu puteri depline urgent.

„Țara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toți actorii politici responsabili să susțină formarea guvernului și să ne sprijine pentru a depăși cât mai curând criza medicală și pe cea economică. România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine și mai repede dincolo de acest val al pandemiei și de iarna care urmează”, a spus premierul desemnat.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că a decis să-l desemneze pe Nicolae Ciucă pentru a forma un nou Guvern. Anunțul a fost făcut după consultările de joi de la palatul Cotroceni la care au participat toate partidele parlamentare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă