x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator APIA îşi face sedii de miliarde în judeţul Gorj

APIA îşi face sedii de miliarde în judeţul Gorj

de Gabriela Mladin    |    30 Iul 2010   •   00:00

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) doreşte să aibă propriile sedii. În Gorj, APIA are şase puncte de lucru, răspândite în întregul judeţ. Sediile în care funcţionează sunt închiriate şi aşa au funcţionat de la înfiinţare. Acum, pe vremuri în care suntem sfătuiţi să "strângem cureaua", APIA doreşte să-şi construiască propriile clădiri.

Aşa că au început licitaţiile, iar primul sediu construit va fi în oraşul Târgu-Cărbuneşti, unde Ministerul Agriculturii pune la dispoziţie peste 500.000 de lei. Pentru acest sediu, ministerul oferise 647.395 de lei, însă în urma unei negocieri făcute în baza unei invitaţii de participare, la care au venit doi ofertanţi, APIA Gorj desemnează, în final, ca şi constructor firma Proconstruct Ploieşti, care a promis că va construi sediul din Cărbuneşti cu puţin peste 500.000 de lei.

Reprezentanţii APIA au explicat că spaţiile în care funcţionează punctele de lucru sunt necorespunzătoare, în oraşul Târgu-Cărbuneşti, agenţia deţinând două birouri de 30 mp. Ei mai spun că edificiile erau programate pentru a fi realizate de acum doi ani, dar abia acum s-au găsit bani pentru construirea sediilor.

×
Subiecte în articol: observator