x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arhiepiscopul Teodosie: “Au dispărut sursele de curent? De căldură? Nu este nicio logică în aceste restricții!”

Arhiepiscopul Teodosie: “Au dispărut sursele de curent? De căldură? Nu este nicio logică în aceste restricții!”

13 Oct 2022   •   11:15
Arhiepiscopul Teodosie: “Au dispărut sursele de curent? De căldură? Nu este nicio logică în aceste restricții!”
Sursa foto: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a făcut o serie de declarații referitoare la restricțiile care vor urma în privința consumului de energie electrică și a căldurii din locuințe.

Prelatul spune că nu este normal ca autoritățile să decidă câte grade să avem în casă:

“Aceste restricții de la curent, de la căldură, să stabilească administrația ce temperatură să ai în casă…este ceva care tulbură firea oamenilor. Nu este nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat de toate. Să ne rugăm ca toate cele așa-zise amenințări ale răului să se transforme în raze de bine. Vedem cât de îmbrăcate în mister au fost și măsurile din timpul restricțiilor. Și vedem acum cum se dau la iveală niște interese. Nu înțelegem...au dispărut sursele de curent? De căldură? N-au dispărut! Vă rog să vă rugați ca să dea Dumnezeu lumină curată în conștiința cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene și mondiale. Acestea sunt niște prevederi care nu au temei logic! Am îndrăznit să spun asta!”, a declarat Arhiepiscopul Teodosie pentru radio Dobrogea, într-un dialog cu enoriașii.   

Declarații IPS Teodosie

 

×