x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenționare de călătorie pentru Italia

Atenționare de călătorie pentru Italia

31 Ian 2015   •   14:54
Atenționare de călătorie pentru Italia
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează la Roma, Italia, asupra faptului că sâmbătă, 31 ianuarie 2015, în intervalul 15.00 – 20.00, ora locală, va avea loc un marș de protest care se va desfăşura pe traseul Via Ostiense – Zona Testaccio – Lungotevere Aventino – Piazza della Bocca della Verità – Piazza Venezia.

De asemenea, joi, 12 februarie 2015, în intervalul 9.00 – 14.00, ora locală, este programat un alt marș de protest, cu pornire din pe traseul Piazza della Repubblica – Zona Gării Termini – Via Cavour – Via dei Fori Imperiali – Piazza Venezia – Piazza della Bocca della Verità.
Cele două manifestări se desfășoară în zone centrale ale Romei și vor avea ca efect perturbarea traficului auto în zonă, inclusiv schimbarea traseelor mijloacelor de transport public.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care se deplasează la Roma, Italia, să consulte pagina de internet www.mae.ro pentru informații actualizate, precum şi site-urile companiei de transport public de suprafață din Roma: http://www.atac.roma.it și http://www.atac.roma.it/files/doc.asp?r=3. 
 

×
Subiecte în articol: atentionare de calatorie itlaia