x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Baciu: Misiunea CNCAV se încheie. Medicii de familie au vaccinat peste 1,1 milioane de români

Baciu: Misiunea CNCAV se încheie. Medicii de familie au vaccinat peste 1,1 milioane de români

09 Mar 2022   •   13:16
Baciu: Misiunea CNCAV se încheie. Medicii de familie au vaccinat peste 1,1 milioane de români
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Misiunea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea se va încheia în săptămânile viitoare, iar mai departe vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie, anunță Andrei Baciu.

„Împreună cu colega mea, secretar de stat Adriana Pistol, am avut azi (miercuri - n.r.) o ședință cu reprezentanții medicilor de familie despre integrarea activității de vaccinare anti-COVID-19 în Programul de Vaccinare al Ministerului Sănătății. I-am informat pe toți colegii că misiunea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea se va încheia în săptămânile viitoare, iar mai departe vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie”, anunță Andrei Baciu, care a preluat șefia CNCAV.

Baciu spune că medicii de familie au vaccinat peste 1,1 milioane de români.

„I-am asigurat de asemenea de sprijinul Ministerului Sănătății pentru ca vaccinarea să se desfășoare în continuare așa cum trebuie”, conchide Baciu.

×
Subiecte în articol: Andrei Baciu