x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bani de la Guvern pentru masa sănătoasă la școală și pentru căminele studențești

Bani de la Guvern pentru masa sănătoasă la școală și pentru căminele studențești

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2024   •   11:37
Bani de la Guvern pentru masa sănătoasă la școală și pentru căminele studențești

Guvernul aprobă, miercuri, în ședință, fonduri pentru hrana sănătoasă la grădiniță și la școală. Într-un proiect distinct, sunt alocate fonduri pentru extinderea spațiilor de cazare la Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea din Oradea și Politehnica București.

Premieurl Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul aprobă miercuri mai multe proiecte pentru pregătirea noului an școlar și universitar.

„Asigurăm pentru aproape 1,9 milioane de copii de la grădiniță și școală hrană sănătoasă: fructe, legume, produse lactate și de panificație. Continuăm acest program derulat și în anul școlar trecut. Bugetul total al programului depășește 760 milioane lei, din care peste 86 milioane lei reprezintă bani europeni”, spune Ciolacu.

Premierul a mai spus că sunt alocate fonduri pentru cămine studențești.

„În zona universitară sprijinim Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea din Oradea, precum și Politehnica București pentru finalizarea lucrărilor la căminele studențești. Ministerul Educației va primi în plus 40 de milioane de lei necesari pentru continuarea investițiilor în extinderea spațiilor de cazare și de învățământ”, a mai spus Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bani guvern camine studentesti scoala masa