x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becker Aviation Trans SRL - Servicii extinse

Becker Aviation Trans SRL - Servicii extinse

de Mara Raducanu    |    24 Sep 2007   •   00:00
Becker Aviation Trans SRL - Servicii extinse

Trăieşte visul. Zboară fără aripi. Acesta este motoul firmei Becker Aviation Trans SRL, specializată in operaţiuni de lucru aerian şi aviaţie generală. Compania condusă de Christian Becker şi-a extins activitatea şi in sectorul serviciilor de tratament aviochimic, căştigănd de curănd statutul de dealer Apollo Spray Systems in Romănia. "In calitate de dealer Apollo Spray Systems avem posibilitatea să oferim instalaţii performante instituţiilor sitosanitare, operatorilor implicaţi in tratamente aeriene, proprietarilor de mari suprafeţe agricole ce necesită tratamente cu substanţe pentru protecţia plantelor, precum şi a societăţilor comerciale cu activitate in agricultură, in ideea inlocuirii unor echipamente depăşite şi cu randamente reduse", explică domnul Becker.


ASISTENŢĂ. Pentru clienţii săi, firma Becker Aviation acordă asistenţă in achiziţionarea acestor instalaţii, precum şi consultanţă tehnică in utilizare şi intreţinere. Becker Aviation are deja experienţă in astfel de operaţiuni, efectuănd in ultimii ani tratamente aviochimice pe litoralul Mării Negre, precum şi in cartierele rezidenţiale Băneasa şi Paradisul Verde.


VECHIME.
Firma este o prezenţă activă pe piaţa din Romănia de peste un deceniu, operănd o flotă ce cuprinde elicoptere Robinson 22 şi elicoptere Robinson 44. Mai mult decăt atăt, compania oferă zboruri de agrement, transport de persone, zboruri agricole, lansări de paraşutişti, reclamă aeriană, bucurăndu-se de un personal cu inaltă pregătire profesională şi cu experienţă in exploatarea diverselor tipuri de aeronave. Incepănd din 1995, Christian Becker, fondatorul firmei Becker Aviation Trans SRL, a fost primul proprietar de elicoptere care a zburat in Romănia cu un elicopter Robinson 22. In anul 1999 a fondat firma ce-i poartă numele, diversificănd flota prin achiziţia unui elicopter Robinson 44 Raven. Robinson Helicopter SUA produce de mai bine de 20 de ani elicoptere, fiind una dintre companiile cu cele mai mari vănzări, 65% din piaţa mondială. "Elicopterul nu mai reprezintă o extravaganţă sau o excentricitate, ci o necesitate pentru oamenii de afaceri, in contextul in care multe graniţe au dispărut. "Time is money", iar Robinson pune la dispoziţie un mijloc eficient de a căştiga timp", afirmă Christian Becker.


×
Subiecte în articol: becker observator becker aviation