x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Beizadele PD-L, cele mai recente angajări la Complexul Rovinari

Beizadele PD-L, cele mai recente angajări la Complexul Rovinari

de Gabriela Mladin    |    01 Sep 2011   •   11:49
Beizadele PD-L, cele mai recente angajări la Complexul Rovinari

Nu conteaza ca n-au pic de experienta sau ca abia li s-a uscat cerneala pe diplome. Nu conteaza ca in fata unui examen, n-ar reusi nici doua randuri sa treaca pe foaie. Atunci cand sunt beizadelele PD-L-istilor Marin Golea sau Corneliu Garjoaba, angajarea se face pe loc. La Complexul Energetic Rovinari s-au facut, in ultima saptamana, noua angajari, printre ele nora lui Garjoaba de la Turceni si fiul lui Marin Golea de la Siindicatul Energia.

Companiile statului inregistreaza pierderi peste pierderi, devin neprofitabile si pierd procese cu nemiluita. Chletuielile sunt mai mari decat profitul, iar companiile se duc "in cap' de cativa ani. Sa ne mai intrebam, oare, de ce cand angajatii din aceste companii sunt "selectati' fara o proba macar de interviu ca sa vezi daca nu cumva e mut.

In ultimii ani, angajarile la cele doua complexuri au curs "pe banda'. Problema este ca, in aceste institutii ale statului, unde salariile sunt destul de bune, s-a ajuns sa fie angajati oameni care nu-ti pot redacta o cerere, care la facultari au obtinut medii de tot rasul. Singurul lor atuu a fost apropierea de PD-L

Angajez iubitori de PD-L

Una dintre ele este nora celebrului Corneliu Garjoaba, director de Resurse Umane la Complexul Energetic Turceni, care n-a fost in stare sa scrie corect nici declaratia de avere. Aceasta a fost angajata imediat ce a terminat Facultatea de Mediu in 2011, si beneficiat de un loc de munca la Statia de Calcul a Exploatarii Miniere Rovinari. Trebuie precizat ca Garjoaba este vicepresedinte al PD-L Gorj, director de Resurse Umane la Complexul Turceni, iar sotia si fiul sau au fost angajati tot la Complexul Turceni.

Fiul lui Marin Golea, sindicalist, apropiat al PD-L a fost si el angajat ca jurist in cadrul Complexului Rovinari, terminand facultatea in acelasi an. Asadar, nici pic de experienta pentru functiile pe care le ocupa.

Servesc partidul!

Pe langa odraslele lui Garjoaba si Golea, au mai aparut si altele. De exemplu, a treia angajare a fost facuta pentru fiul liderului de sindicat de la cariera Garla, Viorel Spataru. Acesta a fost angajat electrician, avand in vedere studiile pe care le are. Un alt lider de sindicat, alta angajare. Mihai Roventa, lider de sindicat la atelierul electric din cadrul EMC Rovinari si-a angajat, saptamana trecuta, sotia in varsta de 52 de ani, la serviciu administrativ. Nici directorul adjunct de la EMC Rovinari, Dan Antoni, nu s-a lasat mai prejos si si-a adus sotia, prin transfer, de la Minprest la Complexul Rovinari, ca inginer. Pe langa aceste angajari, au avut loc alte patru transferuri de la Minprest la Complexul Energetic Rovinari si se spune ca si acestia sunt tot pui de smecheri.

×