x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, a fost arestat

Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, a fost arestat

30 Iul 2011   •   08:28
Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, a fost arestat

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, dat in urmarire generala si in consemn la frontiera in urma altercatiei produse sambata noapte pe o terasa din oras, in urma careia trei tineri au ajuns la spital, a fost prins vineri seara la Timisoara.

La actiune au participat echipaje ale Politiei Romane si ale DGIPI, Bogdan Roman urmand sa fie prezentat instantei pentru confirmarea mandatului de arestare emis pe numele sau in lipsa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Madalina Mezdrea, a declarat ca procurorii au decis amanarea audierii lui Bogdan Roman pentru ziua de luni.

Magistratii Judecatoriei Deta au confirmat, in noaptea de vineri spre sambata, mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile emis pe numele lui Bogdan Roman, dupa care tanarul a fost dus in arestul Politiei Judetene Timis.

Bogdan Roman este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala si port fara drept in locuri publice a unei arme albe.

Alaturi de Bogdan Roman, in acest caz mai sunt cercetati Calin Roman, celalalt fiu al primarului din Deta, si alte trei persoane, Radu Gherghel, Daniel Vasile Birzan si Valentin Pavel Strimtu. Luni seara, Judecatoria Deta a decis arestarea pentru 29 de zile a celor patru, in timp ce pe numele lui Bogdan Roman s-a emis mandat de arestare in lipsa pentru 30 de zile.

×