x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureșteni reținuți, după ce au pus în circulație o mașină furată, cu număr fals

Bucureșteni reținuți, după ce au pus în circulație o mașină furată, cu număr fals

de Redacția Jurnalul    |    27 Ian 2024   •   17:00
Bucureșteni reținuți, după ce au pus în circulație o mașină furată, cu număr fals

Doi bucureșteni de 29 și 45 de ani au fost reținuți de poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 2, fiind cercetați pentru furt calificat și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 2 au reținut doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 45 de ani, față de care se fac cercetări într-un dosar penal de furt calificat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

În 25 ianuarie, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Sector 2, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au prins în flagrant doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 45 de ani, imediat după ce au pătruns, prin tăierea sistemului de asigurare și forțarea ușii de acces, în interiorul unui depozit situat în incinta unui complex comercial din județul Ilfov, de unde au sustras 60 de baxuri cu articole vestimentare, în valoare de 50.000 de lei.

„La comiterea faptei, bănuiții ar fi folosit o autoutilitară, căreia i-ar fi montat plăcuțe de înmatriculare aparținând unei alte mașini. Cei doi bănuiți au fost conduși la audieri, iar în urma extinderii cercetărilor, în sarcina acestora s-a reținut comiterea unui alt furt, constând în aceea că, la data de 16 octombrie 2023, bănuiții ar fi pătruns într-un depozit situat în Sectorul 2, de unde ar fi sustras 90 de suluri de material textil, prejudiciul fiind estimat la 350.000 de lei”, spun polițiștii.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bucuresteni număr fals