x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cabinetul notarial al soţiei lui Aurelian Şoric, incendiat cu un cocktail Molotov

Cabinetul notarial al soţiei lui Aurelian Şoric, incendiat cu un cocktail Molotov

09 Noi 2011   •   05:37
Cabinetul notarial al soţiei lui Aurelian Şoric, incendiat cu un cocktail Molotov

Biroul notarial din Piatra-Neamt al Cristinei Soric, sotia fostului sef al IPJ Neamt, Aurelian Soric, a fost incendiat noaptea trecuta. Incendiul a fost provocat de un cocktail Molotov aruncat pe una dintre ferestrele notariatului.

"Am fost trezit de alarma. Nu am auzit-o pana acum dar mi-am dat sema ca e de la mine. Am iesit era geamul spart, focul era in stare incipienta deci e clar ca a fost pus", a declarat Aurelian Soric, potrivit Antena3.

Focul a fost stins repede, asa ca pagubele nu sunt semnificative. Cei vinovati ar putea fi identificati pe baza unor imagini surprinse de camerele de supraveghere.

In timpul anchetei derulate de autoritati in legatura cu acuzatiile de complicitate cu lumea interlopa nemnteana, s-a vehiculat faptul ca la cabinetul respectiv erau intocmite acte notariale ce serveau intereselor clanului Mararu. In urma incendiului de azi noapte, au ars si o serie de documente.

Va reamintim ca Aurelian Soric a fost destituit din fruntea IPJ Neamt in ianuarie, dupa ce a luat aparearea clanului Mararu. De atunci, ghinionul se tine scai de Soric. Ieri era sa ramana fara permis, dupa ce a fost prins conducand cu 90 de kilometri la ora intr-o localitate din Braila, iar in urma cu doar cateva zile, Soric a picat examenul de admitere in avocatura, cu nota 4.

×