x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 5 al unui bloc din Capitală, după o ceartă cu soția

Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 5 al unui bloc din Capitală, după o ceartă cu soția

de Redacția Jurnalul    |    21 Sep 2023   •   15:45
Un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul 5 al unui bloc din Capitală, după o ceartă cu soția

Un bărbat de 62 de ani, acuzat că și-a aruncat câinele de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, pe fondul unui scandal cu soția, a fost reținut.

Poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul pentru Protecția Animalelor au reținut, miercuri, un bărbat în vârstă de 62 de ani, cercetat într-un dosar penal privind uciderea animalelor cu intenție fără drept.

La miezul nopții de marți spre miercuri, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție și ai Serviciului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi aruncat câinele de la etajul cinci al unui bloc din Sectorul 2.

Polițiștii, împreună cu un veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor, au mers la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

„S-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în locuința situată la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2, în urma unui conflict între doi soți, bărbatul ar fi luat câinele aflat în imobil și l-ar fi aruncat de la fereastra balconului”, transmite, joi, Poliția Capitalei.

Din cauza leziunilor suferite, câinele a decedat, acesta fiind trasportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

Bărbatul a fost audiat, apoi reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: caine retinere bărbat