x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Droguri pentru bucureșteni: Traficanții au fost prinși

Droguri pentru bucureșteni: Traficanții au fost prinși

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2024   •   19:45
Droguri pentru bucureșteni: Traficanții au fost prinși

Două persoane care vindeau canabis și MDMA către consumatori din București au fost prinși. În urma perchezițiilor, la domiciliu au fost găsite aproximativ 8 kg de droguri.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de risc și de mare risc. În sarcina unuia dintre inculpați s-a reținut și comiterea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Din datele procurorilor a rezultat că, pe parcursul lunii mai 2024, aceștia au deținut, intermediat și comercializat droguri de risc (canabis) și de mare risc (MDMA), către consumatori din București.

În urma perchezițiilor efectuate pe raza Capitalei, au fost identificate și ridicate aproximativ 8 kilograme de canabis, diferite cantități de rezină de canabis, ketamină și MDMA, mai multe cântare de precizie, grindere și aparate de vidat, un pistol (din categoria armelor letale) și 3 cartușe, sumele de 18.320 de lei și 200 de euro, precum și alte mijloace de probă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus, vineri, arestarea preventivă a inculpaților pentru 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: canabis droguri traficanti