x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cântăreaţă româncă, arestată pentru trafic de droguri, riscă 10 ani după gratii! (VIDEO)

Cântăreaţă româncă, arestată pentru trafic de droguri, riscă 10 ani după gratii! (VIDEO)

13 Mar 2014   •   12:24
Cântăreaţă româncă, arestată pentru trafic de droguri, riscă 10 ani după gratii! (VIDEO)

Peste 1.500 de grame de canabis au fost confiscate de la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc, în urma unei acţiuni a ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti.

Grupul, format din cinci membri, era monitorizat de trei luni şi acţiona în Bucureşti şi Piteşti. Suspecţii procurau cantităţi importante de canabis din Bucureşti, pe care le porţionau, le ambalau şi le vindeau diferiţilor consumatori.

În urma flagranturilor, poliţiştii antidrog au organizat cinci descinderi în Bucureşti şi Piteşti, la domiciliile liderilor grupării. La percheziţii au fost găsite 500 de grame de canabis, porţionate în doze pregătite pentru vânzare, dar şi vrac, mai multe telefoane mobile şi cartele SIM, laptop-uri şi bani.

De asemenea, într-o garsonieră închiriată de către unul dintre membri a fost identificată o cultură "indoor", în care se aflau cinci plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare. Cultura era prevăzută cu toate accesoriile necesare creşterii plantelor, respectiv lămpi, ventilatoare, termometre şi instalaţie de irigat.

Instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 20 de zile în cazul a trei inculpaţi, Ana Miruna Ionescu, Diana Georgescu şi Robert Daniel Arifanov, alţi doi membri ai grupării, Tudor Şetran şi Marian Vlad Oprea, fiind arestaţi pentru 30 de zile.

Toţi cei cinci tineri arestaţi provindin familii foarte bune, Ana Miruna Ionescu, absolventă în 2011 a Colegiului I.C.Brătianu din Piteşti, fiind o cunoscută cântăreaţă, sub numele de scenă Miru.
)

×
Subiecte în articol: trafic de droguri miru arestata