x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Castelul Peleș și Salina Turda, printre obiectivele promovate de MAT la UIT

Castelul Peleș și Salina Turda, printre obiectivele promovate de MAT la UIT

24 Sep 2022   •   12:05
Castelul Peleș și Salina Turda, printre obiectivele promovate de MAT la UIT
Sursa foto: Pixabay.com

Castelul Peleș și Salina Turda se numără printre obictivele promovate de MAT la Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), care va reuni în perioada 26 septembrie – 14 octombrie, la București. Peste 3.000 de invitați din lume vor participa.

Ministerul Antreprenoratului și Turismului (MAT) este partener al celui mai important eveniment dedicat sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor – Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), care va reuni în perioada 26 septembrie – 14 octombrie a.c., la București, peste 3.000 de invitați de rang înalt, din întreaga lume.

Printre obiectivele turistice care urmează a fi vizitate se numără Castelul Peleș și Salina Turda, informează sâmbătă MAT.

„Începând de săptămâna viitoare, România va fi gazda a peste 3.000 de invitați de rang înalt din întreaga lume, o oportunitate deosebită pentru noi de a ne promova țara ca destinație turistică! Totul se datorează desfășurării, la București, a Conferinței Plenipotențiarilor UIT. Suntem onorați să fim, astfel, parteneri în cadrul unui eveniment de o asemenea anvergură și ne dorim ca prin cele trei infotripuri pe care le vom organiza pentru delegațiile străine să punem în valoare frumusețea țării noastre și a unora dintre cele mai emblematice obiective ale acesteia, cum ar fi Castelul Peleș și Salina Turda. Cu siguranță, vestea despre unicitatea și valorile noastre va fi purtată mai departe”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Cea de-a 21–a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor UIT va reuni, timp de trei săptămâni, delegați din cele 193 de țări membre și are ca scop stabilirea liniilor generale ale politicii Uniunii, adoptarea planurile strategice și financiare pe următorii 4 ani și alegerea conducerii organizației pentru următoarea perioadă.

(sursa: Mediafax)

×