x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caz de incest la Alba-Iulia. Tatăl îşi viola fiicele, ambii părinţi îşi puneau copiii să se prostitueze şi să cerşească

Caz de incest la Alba-Iulia. Tatăl îşi viola fiicele, ambii părinţi îşi puneau copiii să se prostitueze şi să cerşească

de Mediafax    |    07 Apr 2012   •   07:01
Caz de incest la Alba-Iulia. Tatăl îşi viola fiicele, ambii părinţi îşi puneau copiii să se prostitueze şi să cerşească

Doi soti au fost arestati preventiv de catre procurorii DIICOT, fiind acuzati ca si-au obligat cei patru copii, dintre care trei minori, sa cerseasca in municipiile Alba-Iulia si Blaj si sa se prostitueze, tatal copiilor fiind acuzat si de incest, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu fiicele sale.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Alba-Iulia au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Gheorghe Voina, in varsta de 47 de ani, si a Mariei Voina, de 49 de ani, din municipiul Blaj, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol si incest.

Cei doi soti sunt acuzati ca obtineau zilnic sume de bani din exploatarea sexuala sau prin obligarea la practicarea cersetoriei a celor patru copii ai familiei, dintre care trei minori, cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani.

"Minorii erau obligati sa cerseasca in municipiile Alba-Iulia si Blaj, fiind supusi unor suferinte fizice in situatia in care nu reuseau sa predea inculpatilor sumele de bani pretinse", se arata intr-un comunicat de presa de sambata al DIICOT.

Procurorii il acuza pe Gheorghe Voina ca a intretinut, "prin constrangere si profitand de imposibilitatea victimei de a-si exprima vointa", raporturi sexuale cu fiicele sale, dintre care una minora, in varsta de 13 ani. Aceasta era obligata sa se prostitueze si sa le predea celor doi sumele de bani obtinute.

Instanta a dispus arestarea preventiva a celor doi soti pentru o perioada de 29 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT.

Cercetarile in aceasta cauza au fost facute cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul BCCO Alba-Iulia.

×
Subiecte în articol: incest alba iulia