x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertizare pentru șoferi! Ceață densă și ploaie pe mai multe drumuri din țară

Avertizare pentru șoferi! Ceață densă și ploaie pe mai multe drumuri din țară

de Redacția Jurnalul    |    12 Dec 2023   •   21:23
Avertizare pentru șoferi! Ceață densă și ploaie pe mai multe drumuri din țară

Sunt semnalate condiții de ceață, care reduce vizibilitatea, pe mai multe drumuri din județele Olt, Galați, Vaslui, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmbovița, Gorj și Vâlcea. În județul Covasna, sunt precipitații sub formă de ploaie, care favorizează depunerea de polei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, sunt semnalate condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Olt, Galați, Vaslui, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmbovița, Gorj și Vâlcea.

În județul Covasna, pe alocuri, sunt precipitații sub formă de ploaie, care favorizează depunerea de polei.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești (tronsonul kilometric 11-36), A2 București-Constanța (tronsonul kilometric 10-105) și A3 București-Brașov (tronsonul kilometric 7-43), ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 150 de metri.

„Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să circule cu viteză redusă pe un carosabil alunecos, să nu se angajeze în depășiri riscante, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră și să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor și sistemele de dezaburire”, transmite Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ceata densa ploaie drumuri