x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cei trei tineri care ar fi agresat un bărbat într-un magazin, depistaţi în urma mediatizării imaginilor video

Cei trei tineri care ar fi agresat un bărbat într-un magazin, depistaţi în urma mediatizării imaginilor video

13 Feb 2019   •   15:26
Cei trei tineri care ar fi agresat un bărbat într-un magazin, depistaţi în urma mediatizării imaginilor video

Cei trei tineri care ar fi agresat un bărbat de 53 de ani, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un magazin din Capitală, au fost depistaţi după ce Poliţia a mediatizat imaginile de pe camerele de supraveghere ale magazinului şi sunt audiaţi, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

"La acest moment, trei tineri, suspecţi de comiterea agresiunii din această noapte, în incinta magazinului non-stop, sunt audiaţi la sediul Secţiei 22 Poliţie. Informaţia care a condus la aceste persoane a venit în urma mediatizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat", menţionează sursa citată.

În data de 13 februarie, în jurul orei 1,30, prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată că într-un magazin de tip non-stop a izbucnit o ceartă între un bărbat şi alţi trei clienţi.

Conflictul a escaladat şi cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale secţiei de Poliţie, dar şi de prim ajutor.

Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare de specialitate. AGERPRES

×